V60 CROSS COUNTRY

 • MED EN EVENTYRLYSTEN ÅND

  Den nye Volvo V60 Cross Country

  Et eventyr behøver ikke være kompliceret, stor, eller tidskrævende. Måske er det lige rundt om hjørnet.

  Bestil prøvetur »

V60 CROSS COUNTRY

Forberedt på alt

Volvo V60 Cross Country er en bil, som giver dig mulighed for at opleve mere – med selvtillid. Højere frihøjde, standard firhjulstræk samt hårdfør facadebeklædning hjælper dig med at søge oplevelserne. Unikke design-detaljer udtrykker bilens robuste muligheder, mens interiøret mikser alsidighed og intuitiv teknologi med smukt design. Dette er en bil til dem, som har et ønske om at stå stærkere på enhver rejse.

Udstyrsniveauet for V60 Cross Country i detaljer

En følelse af kontrol

Standard firhjulstræk giver dig styringen i alt slags vejr og på alle vejtyper, hvilket giver dig ekstra selvtillid ved glatte forhold eller ved bugsering.

Kør modigt

Volvo V60 Cross Country udtrykker en følelse af eventyr gennem et dristigt design, såsom en unik kølergrill og et præget logo på bagkofangeren.

Forfølg dine drømme

Gør mere af det du elsker med en højere frihøjde samt hårdfør facadebeklædning, som gør det muligt at række længere, med selvtillid.

Tag styringen

Standard Hill Descent Control gør din kørsel ned ad bakke så nem og sikker som muligt ved hjælp af bilens automatiske bremser, som opretholder en stabil nedkørsel.

Volvo V60 Cross Country i billeder

 

 • GØR DEN TIL DIN EGEN

  Tekniske data

  Skab din perfekte Volvo V60. Vælg mellem en bred vifte af farver, specifikationer og tilbehør, som er designet til at matche din livsstil helt perfekt.

  Byg din egen »